Het eerste seizoen van de nieuwe kamermuziekserie D4S Podium sluiten we op 13 april af met saxofonist Willem Hellebrekers en zijn jazz trio. De uit Lelystad afkomstige Willem Hellebrekers is een meester op de tenorsaxofoon en heeft ruimschoots zijn sporen verdiend in de wereld van de jazz. Willem tourde door heel Europa met gerenommeerde jazz orkesten, en speelde onder andere op het wereldberoemde Northsea Jazz Festival. Kom dus genieten van een fantastische avond swingende jazz standards! 

 

Het concert begint om 20.30 uur, en vindt zoals gewoonlijk plaats in het sfeervolle grand café De 4 Seizoenen, Golfresidentie 129 in Dronten. 

 

Met dit concert sluiten we het eerste seizoen van D4SPodium af, op 12 oktober gaan we verder met het nieuwe seizoen. En ook dan staan er weer geweldige musici en mooie programma’s in de planning, zoals Franse Chansons, pianomuziek met poëzie, een Weense avond en een kerstspecial. Dus houdt ons in de gaten, want dit wil je niet missen! 

 

De toegang is € 16,50 inclusief een kopje koffie of thee. Graag reserveren via 0321 841 716.